Nu börjar det

Välkommen till Volontär i Missionskyrkans blogg!

Här kommer du att får direktinblickar i hur olika volontärers vardag ser ut och vilka behov som finns och insatser som kommer att behövas både här hemma i Sverige och i vårt internationella missionsarbete. Framför allt kommer bloggen att spegla det volontära arbetet i vår kyrka.

För utan volontärer skulle inte mycket fungera! Och alla ni som ger av er tid, ger av ert engagemang och uttrycker er kärlek till Gud och människor och församlingen i handling och ord, ni är oerhört värdefulla. Det är för att kunna utveckla detta engagemang som Volontär i Missionskyrkan finns. För ibland kan man kanske känna att man behöver göra andra erfarenheter, eller har kompetenser som man just nu inte får utrymme för där hemma. Eller så längtar man efter att få testa sin kallelse till mission i Sverige eller i någon av våra systerkyrkar. För allt detta finns Volontär i Missionskyrkan.

Så för att hålla sig uppdaterad om vad som händer i det volontära missionsarbetet i vår kyrka så finns den här bloggen. Förhoppningsvis kommer de inlägg som publiceras här att ge både större inblick i olika volontära insatser men också väldigt mycket inspiration till att både jobba vidare i det lokala volontära arbetet och kanske våga steget utanför det vanliga och bli Volontär i Missionskyrka.

Peter Svanberg

• http://amen.se brynte

Kul att bloggen är igång. Kör hårt!