Våga Tro!

Våga tro är en lärjungaskola med fokus på evangelisation och pionjärt arbete. Här är deltagarna i hösten 2011. Läs mer om Våga Tro! här >

Emma och Sara

Sara Bågesund och Emma Blidh. Ungdomsledarpraktikanter i Vidablickskyrkan, Norrköping. Vidablickskyrkan är en varm församling med runt 100 medlemmar, som också är modersförsamling till den församlingsplantering som finns i Hageby, Norrköping.

Lovisa och Karolina

Lovisa Klingberg och Karolina Arnell. Vi teamar i en nystartad församling i Ekängen som ligger utanför Linköping.

Povel

Povel Croona. Ungdomspraktikant i Falköpings missionskyrka. Där min praktik innefattar kamratstödjande, konfirmation och ungdomskvällar.

Andreas

Andreas Malm. Ungdomsledarpraktikant i Hökerums missionsförsamling, som ligger utanför Borås i Västergötland.

Elina och Anna

Elina Thunberg och Anna Thörne. Jobbar i team i Kortedala frikyrkoförsamling, Göteborg. Här är vi delaktiga i en omstart av församlingen på cirka 40 medlemmar. Under hösten hoppas vi på att bl.a. kunna dra igång lite barn-och ungdomsverksamheter.

Helena

Helena Bengtsson. Ungdomsledarpraktik i Arvika missionsförsamling i västra Värmland. Det är en församling med ca 360 medlemmar och mina uppgifter är bl.a. tonår, bönegrupper och scouterna.

Anni

Anni Mållberg. Praktik i Nässjö Missionsförsamling. Är med i ungdomsarbetet i kyrkan och pionjärarbete i Brinellområdet som är en stadsdel av Nässjö.

Magda och Sara

Magdalena Hamlin och Sara Ingemarsson. Praktik i två församlingar i Nacka. Den ena är en ganska liten missionsförsamling i Björknäs och den andra är en pionjärförsamling i Sickla, Mötesplats Sickla. Vi håller bland annat på med scouter, barnkörer, bruncher och gudstjänster.