andra advent.

Intensiv helg!

I fredags var det dags för vårt ungdomsmöte 20:20 igen, kul! Det mesta var rörigt och halvklart innan, men jag tyckte det gick bra ändå. Jag gillar att ha runt-omkring-roller, som typ: att fixa funktionärsfika, pynta scenen etc. Skönt att inte va i centrum liksom :)

I lördags var det byfest i Mellbyn och jag och min handledare var där. Efter ett jättefint luciatåg var det vår tur att hålla en liten, ptja, apell kanske man kan kalla det. Vi höll en barnanpassad dramapredikan för ett par veckor sen och de ville ha något liknande, så det blev några tankar om att Jesus är största gåvan till oss. Genomfört med julklappar innehållande bibelord på textrullar. (Joh 3:16 är låååångt om man ska texta den stort… )
Tror det blev rätt bra. Vi hade kul i alla fall!

Efter byfesten for jag raka spåret till Bôrtan (jag det är ett ställe) för 18 årskalas för en av mina tonåringar. Mys!

Söndagens gudstjänst innebar avslutning för söndagstimmens tema om familjen Abrahamsson. Jag och en tjej spelade drama och berättade om bröderna Jakob och Esaus återförening. Kul!

Nu är det måndag och således ledigt. Jag är sjuk. Feber och hosta. Inte lika kul. Men jag tillbringar dagen på mamma&pappas soffa med favoritkatten på magen och choklad till hands. Inte synd om mig alltså.

Dessutom har den efterlängtade snön äntligen börjat singla ner utanför fönstret.

//Helena

PS. I torsdags blev det klart och officiellt: från 1 januari har jag tjänst som ungdomsledare i Arvika missionsförsamling. Hurra! :)   DS