viktigt.

Jobbet går bra. Allt flyter på, och jag vet inte riktigt om jag ska vara nöjd med det eller hela tiden borde peppa upp för något mer. Utmana mer. Driva på. Men nej, just nu försöker jag vara lite nöjd. Det är viktigt.

I helgen som kommer nu så är det Faithkonferens i Arvika, i en aningen bantad version. Konfahajk blir det också, så (förhoppningsvis) alla 34 underbaringar kommer och river kyrkan som vanligt. Ett ypperligt tillfälle för mig att  släppa lite kontrollbehov… :) Också viktigt.

Förra veckan var vi på… ptja, kurs? Säger man så? Nätverksträff? Nåja, Hjortsbergagården var stället i alla fall. (Som förövrigt ligger mer än sju timmar enkel väg från arvika, kollektivt. Många virkade stjärnor hann det bli!) Innan var jag lite skeptisk för dels den långa resan och dels att det handlade om pionjärtänk, vilket jag inte lever i nu. Men det blev bra, riktigt bra. Det var visst nyttigt & viktigt att komma ifrån ändå.

Och det var roligt av en annan anledning också… jag hade något att berätta. Något viktigt. Det här ska visst vara en blogg över arbetet och så, men detta är så stort  att jag måste skriva det i alla fall! :)
Det är nämligen så att från den 1/11-11 har jag en ny titel… Jag är FÄSTMÖ! Galet. (Skriken från när jag berättade det i Hjortsberga ringer fortfarande kärleksfullt i mina öron) Jag är så glad! Och kär. Fin kombo, hett tips.

Så det jag skickar med er efter denna läsning får bli bibelordet som står i
min och Davids ringar: 1 Kor 16:14 : ”Gör allting i kärlek”