ännu en lägesrapport från arvika.

Life goes on i Arvika.

I söndags hade vi scoutinvigning på gudstjänsten. Nästan 30 scouter! Det gläder mig stort.

Nu under veckan har vi tuffat på med olika aktiviteter, igår var konfagänget samlat och utifrån berättelsen om Abraham och Sara pratade vi om familjen. (Vi använder det sprillans nya materialet ”Vägens folk”. Fräscht!)

Idag är det dags för en tur till sköna gröna Gunnarskog på ”Rendezvous” = konsert, fika och andakt. Härligt!

Ikväll släpps foldrarna för vårt skidläger i februari. På min tid blev det fullt på typ tre dagar, riktigt så illa är det inte nu, men ändå. Därför ska jag också se till att posta ca 100 inbjudningsbrev till konfirmander och f.d. lägerdeltagare så att alla får chansen! De där lägrena är verkligen något särskilt, jag hade nog inte varit där jag är idag utan dem. Lima <3

/Helena