Värmlandstramp & konfahajk

Back in Arvika. Sannerligen intensivstart!

På lördagen var det dags för Värmlandstrampen jag nämnde i ett tidigare inlägg. Vilken glädje! Jag har alltså vart på alla tramper sen -99 (minus ifjol när jag var i Afrika) så ni förstår att det ligger mig varmt om hjärtat. närmare 500 scouter tror jag det var, jättemånga av mina älskade gamla läger/ska’ut-vänner. Hurra!

Jag var funktionär på station ”Villavillerkulla” (Astrid Lindgren-tema) så jag spelade Annika. Jag och Pippi spelade sak-letare för typ 80 patruller. Jättekul!

När vandringspriset för bästa kår ( som förövrigt är en ful, uppstoppad bäver) lämnats över till Karlskoga så ilade jag hem till stan igen. Hem, packa om och tio minuter senare var jag på plats i kyrkan på Konfa-hajk!
Härligt med snabba vändningar…

Det var glädje att träffa alla härliga killar och tjejer! Och ännu mera glädje att vi till slut kunde få plats med alla som anmält sig, 35 st!! Det kommer bli ett gott konfa år.

Fröken Bengtsson sov gott och länge på måndag morgon när den lediga dagen infann sig.

Sen scout igår med katapultbyggande upptäckarscouter och mat&prat idag (lite bränt spagetti, annars väl!).
Imorrn? Konfalektion och Gospelövning inför konsert på lördag.  Full fart,minsann!

//Helena