Sist & minst

Hallihallå!

Det här med att blogga asså.. Det är grymt! Det behöver jag intala mig i alla fall om detta ska funka bra :) Detta blir mitt första inlägg, och som jag skrev ”sist & minst”, stämmer nog rätt bra. Hökerums missionsförsamling är en härlig församling med en salig blandning människor. Vi befinner oss i den lilla byn Hökerum, i västra Götaland mellan Borås och Jönköping. Det bor och lever drygt 800 personer här och jag känner mig på rätt plats just nu. Nu är jag på väg hem ifrån en grymt bra kursvecka med vågatro på Karlskoga folkhögskola. Underbar gemenskap, och minst sagt lärorika föreläsningar. Det känns bra att få en sån vecka varje månad nu i höst. På Söndag börjar min praktik på riktigt med Gudstjänst, innehållande nattvard och jag ska få gå med i församlingen. (ska leda lovsång under nattvarden och är hjärtligt tacksam för era böner). Nästa vecka drar ungdomsarbetet igång på riktigt! Mer om det i nästa inlägg.. Ha de gott :)