Team Kortedala

Tiden tickar snabbt på och varje dag möter vi och lär känna nya människor här i Kortedala.  Vi har även vidgat våra vyer under den gångna veckan då samarbetet med Sävedalens missionskyrka börjat ta fart. I helgen som var åkte vi till Sjöviksgården på församlingshelg tillsammans med Sävedalen. Och som församlingsdagar brukar vara, var även denna intensiv med mycket samtal, skratt, lekande barn och framför allt mycket FIKA. (Men det är väl lika bra man vänjer sig…det så det funkar i dagens frikyrkosamhälle ;-)

Sedan en tid tillbaka har några av damerna i församlingen haft vävkurser varje tisdag i kyrkan. (Det gömmer sig nämligen galet många vävstolar i källaren! ) Vi tänkte att detta kan vara ett ypperligt tillfälle att bjuda in fler.

Igår eftermiddag körde vi igång med vårt utökade koncept: Kreativt Café i Kortedala. Alla åldrar, kvinnor och män (än så länge har kvinnorna helt klart utgjort majoriteten, ungefär 100%….) Här finns möjlighet att ta med sin stickning, virkning eller annat pyssel..

Vi tror och hoppas att många kommer att hänga in!

//Anna & Elina