Nu är vi igång!

Wow! Är vi redan här? Känslan infinner sig när jag inser att vi redan är här -sommaren har varit och det som förut kändes så långt fram är nu – precis nu.  Spännande, roligt, förväntansfullt, nervöst. Men nu är vi igång och på gång på riktigt! :)

Jag (Emma) och Sara har nu landat här i Norrköping och haft vår första vecka som ungdomsledarpraktikanter i Vidablickskyrkan! Känns gott att vara tillbaka och att bli så varmt välkomnade av församlingen. :) Efter allt vad inflytt, möblering och annat innebär är vi nu hyffsat på plats och  har vrålstartat första veckan med massiv planering, övningar, uppstarter av olika aktiviteter och annat. Chockad över hur lite tid det finns över efter att almanackan automatiskt fyller sig själv, samtidigt som det känns gott att ha en struktur på dagarna.

Har också mer och mer bottnat i hur djupt tacksam jag är till Gud av den enkla anledningen att Han älskar oss. Att Han finns där för var och en av oss, genom allt. Att Jesus älskar oss. Att Han gav allt för oss. Att jag är Hans. Enkelt men så lätt att ta för givet.

En ny vecka står iallafall i dörren och det är med hopp om en välsignad vecka med mer av Gud som jag ser fram emot dagarna som kommer! :)

Gud välsigne dig!

Emma