Hej världen!

Titta! Jag tror att jag har lyckats skapa ett blogginlägg! För att förtydliga det hela, ”Jag” i sammanhanget är Magda från Hudik, en av årets ”Våga Tro”are. Just nu sitter vi nästan hela gänget i en sal på Karlskoga Folkhögskola och har en stund på oss att fundera ut hur det här med bloggen fungerar. Det är ju någon som har kommit på att vi ska blogga, nämligen. Själv är jag väl inte så mycket för det här med att blogga, jag tycker inte om att skriva en massa saker som inte är till nytta för någon att läsa. Men å andra sidan, jag ska vara ett halvår som del av ett församlingsplanteringsteam i en församling i Nacka, Sikla, så jag kommer säkert att ha något intressant att berätta.

Just nu kan jag bara berätta att jag har en massa trevliga kurskamrater och att vi får lära oss intressanta saker och ha massor av kul här, och att jag ser jättemycket fram emot att komma igång och komma till Nacka och se vad som kommer att hända där.

Jag vet inte om det är någon som tycker att det är intressant att läsa det, men det är i alla fall vad jag tycker just nu, och det är väl det det är meningen att man ska skriva i en blogg…

Med Välsignade Hälsningar
Magda