När Ordet tar slut…

Ibland blir man glad när något tar slut. Bibelläsningsplanen Ordet för idag går inte längre att köpa. Å andra sidan är den ju lite förbrukad där i början. Några veckor av året har nu gått.

MEN! Ordet för idag har också en hemsida www.ordetforidag.se. Där kan du hitta bilder och presentationer av dem som skrivit samt få tips inför läsningen. Du kan också skicka synpunkter och frågor till redaktören Michael Andersson.

Årets tema är: Vi är alla barn! Några rader ur mitt förord:

Årets upplaga av ”Ordet för idag” kommer ut när en alldeles ny kyrka tar sina första stapplande steg. Den kyrkan har fötts ur tre olika men ändå nära gemenskaper. Gemensam Framtid föds, som de flesta barn, in i en historia, kultur och tradition. Ändå är detta barn nytt och ska pröva sina steg, upptäcka sin värld, göra sina misstag, lära, utvecklas och växa. Det kommer att behöva både uppmuntran och förlåtelse.

Ps. Ett fel smög sig in under årets första veckor.  Kyrkoårets teman och texter hamnade fel. Vecka 6 från den 6 februari är allt på rätt plats igen. Rätt texter finns på www.ordetforidag.se.