Samla in och samla ihop

Dags för insamling till nationella arbetet. Då aktiverar vi min blogg lite mer. Jag kommer att skriva lite oftare om vad det nationella arbetet innebär – och så kommer flera gästbloggare att bidra.

Mycket av det som görs nationellt handlar om att rusta församlingar och medarbetare för uppdrag i olika sammanhang. Det handlar om församlingars växt och fördjupning. En hel del sånt finns redan i bloggen sen tidigare. Nu gör vi en satsning igen. Det handlar om mission, om att vandra i Jesu fotspår och om människors möte med varandra och med Gud.

Förresten. Gå gärna in på evenemanget för insamlingen på Facebook och markera att du kommer delta. Varför inte också bjuda in dina vänner att delta – det är för en viktig sak!