Om Mirakelbloggen

Ett mirakel 2012 kan vara att se till att det finns vattenreningsverk i Pakistan. Eller att lära en familj i Nicaragua att hur de går över från svedjebruk till växelbruk, bygga skolor i Syrien för barn med speciella behov eller att starta ett center för för barn och ungdomar som lever på gatan i Tallinn. Mikrokrediter. Yrkesutbildningar. Hiv information. Hela världen är full av potentiella mirakel. Ju mer pengar vi samlar in till Annandagsinsamlingen desto fler underverk kan vi utföra. Jesus klarade dem på egen hand – vi måste hjälpas åt. Allihop.

Vi som håller ihop Mirakelbloggen är kommunikationsavdelningen på Missionskyrkan men mycket av texterna kommer olika håll i Missionskyrkan, både från vårt kansli, församlingar och ute i världen.

Hör gärna av dig om du vill bidra själv!