Tretton mirakel nära dig!

Nu har den kommit. Kampanjtidningen som svarar på de frågor många ställer som ger en gåva till insamlingar och i det här fallet, till Missionskyrkans internationella arbete:  Vart går pengarna? Gör de någon nytta?

Därför har vi valt att berätta om tretton personer vars liv och livsvillkor på olika sätt förändrats tack vare den utbildning de fått. I flera fall handlar det om personer som i sin tur redan nu skapar utbildningsmöjligheter för andra.

Läs om Mirna, Honorine, Ge Baojuan, Gladys, Elga, Pelagie, Celestine, Norma, Silvie, Rose, Diego, Puja och Elysée.

Många har sagt det förut. Vi säger det igen. Utbildning gör underverk.

PS Glöm inte beställa kampanjtidningar nu till din församling så många får se vad en gåva till Mirakel2012 kan möjliggöra! Beställ material  alt mejla info@missionskyrkan.se