Missionskyrkan stärker pastorer och arbetar med pastorsutbildning i Kongo

Pelagie Makola är kvinna och pastorskandidat i Kongo. Situationen i Kongo är oerhört kärv i många lägen, speciellt som kvinna och ofta som pastor.

Stefan Swärd har skrivit en del om detta på sistone i samband med den utvisningshotade Jean Kabuidibuidi. Nedan en oerhört stark berättelse om läget i Kongo.

The Worst Place On Earth from The Work Of The People on Vimeo.

Trots detta finns också stort hopp och gott mod. Inte minst hos Pelagie Makola och hennes vänner på pastorsutbildningen i Kongo. Läs hennes berättelse, inspireras och ta chansen att bidra till det positiva och vackra som faktiskt också sker i Kongo, genom att ge en gåva.

Under de kommande veckorna presenterar vi ett antal berättelser och porträtt från människor som är engagerade i Missionskyrkans internationella arbete.