Vinnarna presenterar sig

Vi har våra tre vinnare klara. Här får vi veta lite mer kring vilka de är…

Bengt Schön vann tredjepris och därmed ett presentkort på Gummessons bok & musik på 250kr. Bengt är pastor i Missionskyrkan och numera pensionär. Han har också skrivit ett par böcker om den lilla orten Askesta. Sagor från Askesta och Kapellpredikanten O.A.Wester och Askesta missionsförsamling.

.

AnnaSara Dahlén vann andrapris och vann därmed en födelseikon. Hon presenterar sig såhär:

Jag heter AnnaSara Dahlén och är 21 år gammal och jobbar som ungdomsledare i Missionskyrkan Växjö. Min tro är en stor del av mitt liv där även stickning, skrivande och försök till munspelande ryms. Jag tycker om att leta kantarell och att bli så sprallig så man måste slå sig på knäna eller springa jättefort någon meter. Jag försöker finna fina saker i vardagen som små finurliga farbröder i basker och karameller i strut, men ser ingen poäng i torra muffinsar och diskar ogärna.

.
Vår stolta vinnare, Toffslan, vill fortsatt vara anonym. Likväl vinner hon en fin korg fylld med Fair Trade-gott.
Enligt egen utsago är Toffslan en sökare och en funderare, en högljudd blygis med fem jobb och en vacker utsikt. Rent fysiskt är hon en tjugoettårig kvinna som lever i ett äktenskapsliknande förhållande och läser för lite romaner, använder facebookchatten för mycket och har en far som ser det som ett fadersuppror att hon funderar på Gud. Hon önskar sig sinnesfrid, fairtrade-choklad, inspiration och fred.

Härmed är tävlingen slutgiltigt avslutad. Håll utkik på missionskyrkan.se och vår Facebook-sida för framtida tävlingar. Har du idéer om hur man skulle kunna utforma en tävling så hör gärna av dig!