En lägesuppdatering

Tävlingen rullar på i två veckor till. Hittills har jag hört om fyra eller fem olika bidrag som är påväg in. Ta chansen att vinna fina priser, eller bara att få vara kreativ kring ett spännande ämne!

Vi har nu hälften av alla högerskor, men vänsterskorna släpar fortfarande efter. Hur är det, ni som spelar fotboll, visst kan vänsterdojan va praktisk att ha även om man oftast skjuter med höger?

Vi har också noterat att det är ett tiotal bloggar som skrivit om Mirakel 2011 på olika sätt. Ännu är det ingen som är negativ utan alla uppfattar det glada och hoppfulla i kampanjen, vilket glädjer oss enormt! Tillsammans kan vi!

En av de största framgångarna i den digitala kampanjen är nog ändå Mirakelknappen som man kan lägga till på sin Facebook-bild. På mycket kort tid fick den stort genomslag och idag syns den på 70 facebook-profiler. Det vill säga, varje gång nån av oss som använder knappen gör något på Facebook så syns knappen i vännernas flöde och vi påminns om glädjen att ge och möjligheten vi har att tillsammans skapa Mirakel 2011.

Om du ännu inte gillar kampanjen på Facebook, så titta in här! Gillar du sidan får du alltid de senaste uppdateringarna från bloggen och lite annat smått och gott i ditt flöde, samt möjlighet att enkelt föra samtal med andra om insamlingen till vårt internationella arbete och vad det betyder.

  • Anna K Mattsson

    Dags för slutspurt!
    Nu har 10% av medlemmarna i Hallsbergs missionsförsamling skänkt varsin sko.
    Slå gärna vårt rekord! Lycka till!