Mitt vardagsmirakel – en tävling

Idag lanserar vi en liten tävling på Mirakelbloggen. Vi kallar den Mitt vardagsmirakel. Vi hoppas du vill dela med dig av något du varit med om. Det kan ha vilken form som helst.  En berättelse, en dagboksanteckning,  idéer eller tips om hur vi, var och en av oss, kan vara med om och skapa vardagsmirakler. Det kan vara en bildserie, dikt, filmsnutt eller seriestripp – var kreativ. Ditt bidrag ska publiceras på nätet i nån form. Det viktiga är att det är länkbart. Har du ingenstans att publicera din skapelse så kan vi säkert hjälpa till. När det är publicerat så vill vi att du skriver en kommentar här nedan så att vi hittar dit. Det finna många sätt att dela med sig. Ett är att stödja  Mirakelkampanjen. Ett annat att dela ett Vardagsmirakel!

Tävlingen pågår från 8 december – 28 december. Första veckan i januari kommer vinnarna presenteras.

Följande fina priser har vi att erbjuda!

Korg med Fair Trade-prylar

Födelseikon

Presentkort, 250kr, på Gummessons bok & musik

Sätt igång! Fundera, finurla och knåpa. Hjälp också gärna till att berätta om tävlingen för fler så att vi får in många goda bidrag om hur vi tillsammans kan skapa mirakel i den vardag vi lever varje dag.

 • AnnaSara

  Vart ska man skriva länken, eller hur är man med i tävlingen liksom?

  • http://amen.se brynte

   Hej AnnaSara, kul att du vill va med!
   Länken postar du här som en kommentar.

 • AnnaSara

  Hej Nils :) Du lurade ut att det var jag alltså ! Här är min vedervärdigt långa länk men det är rätt okej innehåll: http://anndahs.wordpress.com/2010/10/13/lat-alla-varldens-telefoner-ringa-jag-ar-inte-antraffbar-vi-later-hela-varlden-vanta-vi-har-stangt-for-idag/
  Hejhej

  • http://amen.se brynte

   Strålande! Detta tas emot med tacksamhet. Även ovanstående bidrag.

 • AnnaSara
 • Bengt Schon

  Oj,oj,illa ute,alla söker hjälpa mej fast det blev fel.
  My question is: Var nånstans skriver jag in mitt bidrag i mirakeltävlingen?
  Tackar för klart besked Bengt

  • http://amen.se brynte

   Hej Bengt. Du har hittat rätt. Precis här meddelar du ditt bidrag. Ska bli spännande att se!

 • Bengt Schon

  När jag blev pensionär såg jag att ekonomin skulle bli skral.Särskilt i vissa lägen med många räkningar.
  En dag hade jag inte ens matpengar.Jag hade visst ett par kronor i portmonnän.Ibland hade jag hört att det kunde ske ett mirakel – när det var riktigt illa,så jag hoppades – någon borde komma med hjälp, jag bad en stilla bön,men ingen kom.Fast jag tittade länge på dörren. Då förstod jag att vår Herre hade andra planer – mirakel kan vara så olika.Jag tog i den här fasen och finkammade lägenheten på småpengr,parkeringsdito och så. Jag fick faktiskt ihop kr.14.50.Glad i hågen gick jag till affären.Jag ämnade köpa steksill som är min favorit. Nu gällde det att hålla koll på saldot för varje vara,det skulle kännas kymigt att stå i kassan och vara tvungen att lämna tillbaka någon vara. Så jag köpte ett paket steksill,6 potatisar,1 liten gul lök,och ett ägg till paneringen. Jag märkte att saldot var borttappat redan vid potatisen,så jag chansade bara.
  Kommen till kassan där det var ganska mycket folk tog kassörskan hand om mina varor. Nervöst frågade jag hur mycket det blev.Jo, sa hon – det blev 14.50.Häpen över miraklets exakthet betalade jag,gick hem och åt en härlig lunch!
  Ett mirakel behöver nog hjälp – jag letade upp vad jag hade – det blev min insats,sen är resten ett litet Mirakel!
  Bengt Schön

 • toffslan