Full fart från start

Nu har det börjat ramla in lite reaktioner om kampanjen. Anders på Reklamtro skriver såhär:

”Jag blir glad. Reklamen sprider hopp och ger konkreta exempel på hur vi kan vara med och skapa små under i andra människors liv. Vi kan ofta känna oss maktlösa inför alla problem som finns i världen, men den här kampanjen visar på att förändring är möjlig. Man visar tyngd bakom kampanjen och gör den relevant för både kristna och personer som inte tror. Genom att koppla samman bibelord och dagens verklighet gör att kampanjen berör och väcker tankar och känslor.”

Läs gärna både Reklamtro och Amen.se. Känner du till fler bloggare som skrivit om detta så hör gärna av dig i kommentarsfältet.

En skärmdump från mitt FB-flöde alldeles nyss. Hur många Mirakelknappar ser du?

Vi kan också konstatera att aktiviteten kring kampanjen på Facebook är bra mycket större än vi förväntat oss, även om vi hoppats och satsat.

Sent igår kväll öppnade jag för möjligheten att lägga till Mirakelknappen på sin profilbild. Redan nu är det närmare 30 användare som har den på sin på sin profilbild, så att Mirakelknappen syns varje gång nån går in på deras profil och varje gång de syns i någon av sina vänners flöden, dvs vid varje uppdatering och aktivitet. Fantastiskt!!

Lägg gärna till knappen du också. Och gilla FB-sidan. Det här är roligt!