Nu har det hänt!

Hej!
Jag sitter på ”Bildamötet” och svettas och ryser om vartannat. Tänk att jag är med på det här!!!!
Men…jag sitter med en önskan: Tänk om jag kunde bli lika kaxig som Johan Nilsson i Equmenia, ja lika kaxig som hela Equmenia framstår för mig. Tänk om vi alla i den nya kyrkan kunde mopsa upp oss lite och våga utmana. Igår var jag 50 plussare med i ett Equmeniasammanhang i Abrahamnsbergskyrkan. Jag tillhörde en minoritet och det kändes riktigt bra. Vilken friskhet det finns hos engagerade ungdomar som vill åka världen runt som volontärer istället för att sitta hemma och mögla. Kan det vara möjligt för oss medelålders och äldre i den nya kyrkan att födas på nytt? Jag tror och hoppas det.
PS. Jag har lunchat med två före detta metodister. Det var riktigt trevligt!!!
Hälsningar Ingela Östman fd.” missionsförbundare”