Min drömkyrka

Vi har rest i tiden i Barnkonferensen.
I en tidsmaskin.
Vi tror att vi är unika där. Ingen annan konferens erbjuder det.

Första resan var till F.O.Nilsson tillbaka till 1800-talet och baptiströrelsens grundare i Sverige. Han utmanade oss utifrån temat ”Frihet”. Vi är fria att säga ja eller nej till Jesus! Andra dagen åkte vi till England under 1700-talet och mötte John Wesley och lärde oss om hans passion för att alla människor ska få höra om Jesus. Oavsett ålder, bakgrund eller kultur. I smågrupper har barnen fått göra övningar och skapa utifrån en kyrka som tar vara på dess historia.

Under lördag kväll och söndag kommer barnens gemensamma skapelser visas i Filadelfiakyrkan. Ta chansen att se deras fantastiska ”rum”, deras intressen och det man är bra på, som de bjuder andra att vara med i!
Det är kyrkan.

/ Magnus

En drömkyrka där ALLA firar gudstjänst. Även hästar och andra djur  får vara med.