Barnkonferensen har startat!

Vi har laddat i över ett halvår för att ta emot barnen i denna konferens! Vi vill ge dem det allra bästa. Så har dagen kommit och ett 30-tal barn har samlats för att gå på KOMPIS-möte, göra aktiviteter, ha konferens kring kyrkans framtid, och mycket, mycket mer. Det är fullspäckade dagar, och vi hoppas att barnen lämnar oss riktigt trötta och riktigt glada och fyllda av kärlek att ge till världen.

Det vi hunnit med hittills idag är smågrupptid, där barnen fått lära känna varandra, och ett KOMPIS-möte. Där bjöd Elisabeth Ågren in ett antal gäster utifrån temat ”Alla är lika mycket värda”. Pastor Castor och Felix Finans lärde oss om hur Gud värderar alla lika. Sedan har barnen målat speglar. När vi ser oss själv i spegeln så får vi påminna oss om att ”där ser vi någon som Gud älskar”!

Välkomna att hälsa på oss under konferensdagarna.
Tider hittar ni på http://www.equmenia.se/barnkonferensen
Vi finns en trappa ned i Immanuelskyrkan.

Ni kan även följa våra storsamlingar på Bambuser.

/ Magnus

Pastor Castor på besök i KOMPIS-mötet.

Felix Finans gör skillnad på pengar men inte människor.

Tävling: På minuten med spaghetti

Vi målar våra egna speglar!