Da’n före doppareda’n

Kommer ni ihåg den där känslan man hade när man var liten, dagen före julafton? Fylld av förväntan över något som man visste skulle bli årets höjdpunkt, trots att man inte riktigt kunde förutse vad som fanns i paketen. Den känslan pirrar i min mage just nu, dagen före det att drygt 300 personer anländer till equmenias riksstämma i Stockholm. Vi vet inte exakt vad som väntar, men fantastiskt kommer det att bli!

Mitt namn är Emelie Sidenholm och jag arbetar som internationell handläggare på equmenia. Det innebär att jag, tillsammans med en kollega, tar hand om equmenias internationella relationer. Vill man veta något om praktikanter/volontärer är det mig man ska hugga tag i eftersom det är mitt huvudsakliga ansvarsområde.

För mig kommer årets riksstämma innebära mycket häng med equmenias praktikanter och därmed bland annat en internationell cafékväll i Abrahamsbergskyrkan på fredag. Riksstämman kommer också innehålla aktioner på stan, picknick i Hagaparken, seminarier, påverkanstorg (diskussioner om bl.a. scoutstruktur och vad equmenia ska syssla med nästa verksamhetsår), förhandlingar, bön, lovsång, möten med equmenias alla trevliga ombud och mycket mer. Häng med här på bloggen för nu är det snart dags att öppna paketen och se vad årets riksstämma innehåller!