På väg hem..?

Om några timmar lyfter vi, från Guayaquil mot det kalla Europa, mot Sverige. Med glädje och med det vemod som alltid infinner sig inför att lämna. Vi avslutar den här arbetsperioden men siktar på att komma tillbaka om ett drygt år, om Gud vill.

Våra sista veckor har varit fina, i vårt hus i Montecristi med mycket fix och en del vila. Vi bygger ju vidare på huset, vilket tar sin tid, Andrea har dessutom haft två intensiva veckor i Quito för sina studier. Så nu får vi ta och vila upp efter dessa viloveckor när vi kommer till Örebro;)

Natanael pratar om ”Suecia” ibland och nämner alla i familjen som väntar, de flesta har han ju inte sett sen han var ett knappt år gammal, och lär väl inte minnas. Men vi har sett foton och Skypat, så det blir nog inte så konstigt. Viss språkförbistring kommer nog, då han konsekvent pratar på spanska, förutom enstaka ord. Men han förstår svenska, eftersom jag bara pratar svenska med honom, så det tar väl några veckor så kommer han in i det.

Vi ser fram emot resan, mot Sverige och det som kommer. Bland det som kommer inräknas ett barn i mitten av juni:), om allt funkar. Och i är tacksamma för den tid vi fått här. Jag kommer skriva ett längre nyhetsbrev/avslut nästa vecka, men stort tack till er som stöttat i bön och uppmuntran.

Paz/ Petter

  • Rigmor

    Å, vad vi längtar efter er!! Det ska bli så underbart att få se er igen!!!!