Extra årsmöte i Pacto

Imorgon, fredag, lämnar jag Montecristi och semestern för att istället spendera helgen med stadgeförslag och regler. Pactokyrkan har extrainsatt årsmöte där förslag på nya stadgar och regler ska behandlas och förhoppningsvis godkännas. Idén är att Pactokyrkan ska anpassa sig bättre till gällande lagar, men den stora förändringen ligger i strukturen. Om det godkänns kommer det finnas fem departament som jobbar med olika fokus; kyrkoutveckling, tjänande, administration, utbildning och ”desarollo integral” typ allmän utveckling. Det ser bra ut på papper, och det kan nog bli ett lyft för hela kyrkan.

Be för årsmötet och de beslut som ska tas, att allt får följa Guds vilja och att Pacto kan fortsätta framåt som en vital och effektiv kyrka.

Andrea och Natanael stannar med mormor och morfar och alla kusiner som Natanael skojar runt med. Igår packade han glatt sin lilla väska för att åka iväg ensam med äldsta kusinen Carlos Andres. Snart flyttar han väl hemifrån också…

//Petter

• Gruvbacken

Ber för Er!   Hälsa vännerna var och en särskilt! Kram Iréne

• http://www.facebook.com/ingalill.bjorklund.3 Ingalill Björklund

Allt gott för Pactokyrkan i framtiden!