Lägereldarnas tid…

Lägertider. Förra helgen var vi i Santo Domingo, tonårsläger med knappt 300 deltagare, varav 15 från Chaco. Andrea och jag var med som ledare, men också för att hålla i lite undervisning och fungera som själavårdare.

Offra sig för laget

Nu i helgen hade Amazonasdistriktet ungdomsläger i Sardinas, 15 minuter från Chaco. Ett mindre läger men fint sådant, där vi också fanns med för att undervisa lite. Förutom ungdomar från våra kyrkor så var det också andra ungdomar som hittat dit, en tjej från Chaco frågade mig oroad om alla förändringar hon skulle behöva göra för att kunna vara med i kyrkan. Jag svarade att förändringarna får nog Jesus fixa, mer än hennes egna ansträngningar.

Och nu, helgen som kommer, blir det stor ”lägerfinal”, då vi åker med drygt 20 scouter och ledare till playan i Manabí, San Jacinto, där årets nationella läger ordnas. Tälta på Stilla havets stränder är en helt ok del av pastorsjobbet..:)

Fight!

Lägersituationen är intressant, det bli som ett tillfälle för Gud att beröra mer och djupare än det normala. Liv förändras och det är otroligt fint att få vara med.

//Petter

Kompisen Abigail från Tarapoa

 • Simonfloden

  Hej Petter. Härligt att få lite flashbacks från Apg-tiden i Santa Rosa då Chaco så väl som Sardinas besöktes:). Ni verkar vara till välsignelse där nere…
  Har du någon mailadress som jag kan nå dig på?

  Med vänliga hälsningar
  Simon Flodén

 • Simonfloden

  Du får gärna maila mig på simonfloden@gmail:twitter .com så får jag din adress den vägen.