En kort rapport från Chaco, till alla som ivrigt väntat, lite om allt som har hänt:

- Vi åkte med 80 församlingsmedlemmar till Tarapoa förra helgen, för Distriktets Olympiska spel. Mycket folk från de olika kyrkorna och en fin gemensam gudstjänt. Dessutom vann Chacos killar fotbollsturneringen (trots att även pastorn var med och spelade;)).

Fotboll i regn och lera

- I lördags firade vi Fars dag i kyrkan med diverse olika programpunkter av de olika grupperna som finns i församlingen. Som vanligt när det är något speciellt blev kyrkan överfull, många nya besökare. Speciellt kul att Santiagos pappa för första gången tagit sig dit. Santiago är en av våra unga ledare, han var på lärjungaskolan Apg29 förra året trots protester från pappan. (Måttliga protester, efter att vi haft några samtal gav han ett visst godkännande.)

- I tisdags regnade det inte på hela dagen:) Det var kanske fjärde eller femte regnfria dagen i år, ett år med mer regn än någonsin, menar broder Dario som vi hyr hos. Men just nu regnar det igen.

- Naturligtvis blir det svensk midsommar även här (med regnet blir det ju precis som hemma). Vi kommer fira med Jennie Olausson som bor i nästa by, Santa Rosa. Dessutom får vi svensk-förstärkning då en av mina lärare från Teologisk högskolan i Stockholm, Sven Halvardson med fru och vänner kommer hit. Midsommarstången skippar vi dock, för att slippa förklara dessa skumma svenska seder för hela staden;)

Glad midsommar!

/Petter & familjen

• Soren Skarsjo

Hälsa Sven Halvarsson från Skårsjös!