Apg29 i Chile

I en dryg vecka har jag nu varit i Concepción i Chile, för att undervisa på lärjungaskolan Apg29 och hjälpa till som skolledare. Det har varit mycket intensiva dagar med lektioner, själavård, ledarsamlingar och en helt underbar gemenskap. Gud välsignar denna skola och det är en nåd att få vara med. Dessutom är vi i chilensk sensommar som är precis lika vacker som den svenska sensommaren, så det är inte fel efter ett drygt års blandat regn i Chaco.

Lektion med Miguel Ortiz från Mexico

Veckan har varit fin, i onsdags gick vi till Concepcións universitet där vi hade våra lektioner på campusområdet. Jag undervisar denna vecka ur Apostlagärningarna, förra veckan undervisade jag om Församlingen och vad den är till för. Väldigt roligt!

Förutom arbetet med skolan har jag hunnit med ett besök i Tomé, den kuststad där vi jobbade med Apg29 för sex år sedan, och träffat flera av de gamla vännerna. Nostalig. Andrea är tyvärr inte med, men på bilden är Rosanna, Andreas syster som är ledare på skolan. Dessutom ett sjölejon vid namn Juan som tydligen brukar hänga på playan i Tomé.

På stranden i Tomé

På måndag lämnar jag Chile, med glädje över att få åka hem till Andrea och Natanael men också med sorgen att behöva lämna detta underbara ställe.

//Petter

Sjölejonet Juan med fru