Välkommen till Diakonibloggen

Jag heter Marie Lindholm, är 49 år och kommer nu senast från en diakon- och församlingsföreståndartjänst i Värö missionsförsamling i Väröbacka, 2,5 mil norr om Varberg, där jag har verkat under fem år. I Väröbacka har jag min familj – Martin som är pastor i Pingstkyrkan i Bua och våra fyra tonårsbarn; Hanna, David, Marcus och Samuel.
Nu jobbar jag som diakonisekreterare i Missionskyrkan och ska försöka hålla ihop den här bloggen.
.
Jag är då Margareta Björn, diakon och verksamhetssamordnare i Majornas missionsförsamling vid Chapmans torg i Göteborg.
.

Mitt namn är Maria Melin. Jag är ungdomsdiakon i Tierps Missionsförsamling och bloggar dessutom privat på frumelin.blogspot.com. Titta gärna in där också!
.

Eva Altemar diakon i Missionskyrkan i Sennan, utanför Halmstad, med diakonman Håkan.
Vi vill dela på bloggandet och hjälpas åt med innehåll och riktning ;ja, som vi brukar göra i livet.
.

Jag heter Lena Hilding-Carlsson och arbetar som Diakon och församlingsföreståndare i Älmhults Missionsförsamling sedan drygt ett år tillbaka. Det är ett roligt och spännande arbete som innehåller det mesta av både samhällsengagemang och församlingsarbete. En god mix för mig där mina gåvor kan bli använda för Guds rike.
Jag bor i Växjö är gift och vi har två tonårsdöttrar.
.

Mitt namn är Anneli Diskerud Morken och jag ordinerades till diakon 2010. Jag jobbar inte som anställd diakon i någon församling utan som jobbcoach för studieförbundet Sensus.