Bön och offerdag 10 mars

Den 10 mars 2013 är det för första gången bön- och offerdag för diakon- och pastorsutbildningen i Gemensam Framtid. Då vill diakon- och pastorskandidater, lärare och kanslipersonal ut i församlingarna. I våras var det en liknande bön- och offerdag i de tre bildarsamfunden, och vi besökte över 80 församlingar. Vilken glädje! Samarbetet mellan församlingarna och utbildningarna är livsviktigt.

Hör av er på en gång om ni vill ha besök den 10 mars eller någon helg i närheten.

De församlingar som vill ha besök av en diakonkandidat eller en lärare från Lidingö folkhögskola kontaktar Torbjörn Bådagård(torbjorn.badagard@ucl.se, tfn 08-636 23 65).

De församlingar som vill ha besök av en pastorskandidat eller en lärare från Teologiska högskolan, Stockholm (THS) kontaktar Rune W Dahlén (rune@ths.se eller Mosaiken, tfn 076-50 53 152).

Är det oväsentligt om det blir en diakon- eller pastorskandidat så meddela det, men även då ska ni ta kontakt med bara den ena av de två kontaktpersonerna.

Ju förr ni hör av er desto mer sannolikt att vi kan hjälpa er. Förfrågningar som kommer efter den 31 januari kan vara svårlösta.

Rune W Dahlén