En bra födelsedag!

Idag fyller jag år! Väldigt ojämnt och alltså ingen stor högtidsdag. Jag fyller 47 år!
Jag är inte den som tycker om stora tillställningar och vara den som står i centrum. Gillar heller inte att få en massa presenter som jag egentligen inte behöver. Det har inte heller hänt idag. Men det har varit en ovanlig födelsedag idag, helt i min smak.
Det är fantastiskt med alla sociala medier. Har fått så många grattis hälsningar via Facebook, sms och telefon av underbara vänner, släktingar, barnens vänner och de vänner jag numera bara träffa via Ansiktsboken. Man kan tycka att det blir lite ytliga hälsningar de där korta raderna som kommer via nätet, men jag tycker det är fantastiskt. Tänk att alla som skrivit till mig, har tänkt på Mig idag. Att få en tanke tycker jag är fint, faktiskt lika fint som presenter.
De flesta har idag önskat mig en Bra födelsedag, och det är precis var det har varit. Tack alla vänner och min härliga familj för en underbart Bra dag!

  • Lenahcarlsson

    Såg att jag missade skriva under! Det är alltså jag: Lena Hilding-Carlsson som fyller år idag!!