Vinnaren i video-tävlingen

Inför bön- och offerdag till pastors- och diakonutbildningen hade vi en tävling på Facebook om att bidra med trevliga och roliga videoklipp som på ett eller annat sätt uppmärksammade: ”Tack gode Gud för utbildning.”

Vi fick in närmare 20-talet bidrag men det var ingen tvekan om vilken som blev vinnare till slut. Det bidrag som fick flest gilla-markeringar ser ni nedan.

Självaste utbildningssekreteraren, Rune W Dahlén, bidrog med detta fantastiska, och lite tragiska, klipp. Vi tror dock inte någon av våra utbildade pastorer har predikat på det här sättet genom Missionskyrkans historia och just därför tackar vi Gud för utbildning.

Grattis Rune, du var väl värd segern för detta.

Utfallet av insamlingen är inte klart ännu, men de indikationer vi fått ser mycket positiva ut. Vi återkommer givetvis när det är klart.

Notera också att det nu på söndag är insamling för Missionskyrkans nationella arbete. På Ulla Marie Gunners blogg kan du läsa om vad det nationella arbetet är för något. Ulla Marie är ansvarig för detta i Missionskyrkan och hon har också upplåtit sin blogg till ett antal gäster de senaste veckorna för att förtydliga vad detta är och framför allt hur viktigt det är. Här läser du mer om insamlingen som sker i (så gott som) alla Missionskyrkans församlingar nu på söndag.